Mind The Art

Πώς να πάρεις τα μέγιστα απο την Mind The Art.

Γράφτηκες στην Mind The Art και σου είμαστε ευγνώμονες που βρίσκεσαι στην παρέα μας. Πώς μπορείς όμως να πάρεις τα μέγιστα απο εδώ μέσα;

Δηλωσε "παρουσία".

Το να δηλώνεις "παρουσία" σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία σου, σε κάθε τομέα. Έτσι και εδώ, μην αμελείς την ανανέωση των στοιχείων σου. Έτσι όχι μόνο θα γνωρίζει ο κάθε χρήστης "ποιός είναι ποιός" αλλά και θα έχει μεγαλύτερη αξία το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης που θα πάρεις, όταν επιλέξεις να το κάνεις.

Μπες στο Community.

Στο website υπάρχει το Community, ανοιχτό μόνο για τα μέλη. Εκεί μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις και τις αγωνίες σου, να ρωτήσεις αλλά και δώσεις απαντήσεις βοηθώντας τους υπόλοιπους, να γνωριστείς με κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα...
Το  Community θα το βρείς μέσα στο profile σου (όταν είσαι συνδεδεμένος-η), "my portal-> community".

Είναι κυριολεκτικά ένα social (σκέψου το Facebook) όπου μπορείς να κάνεις και να δεχθείς like, να ανεβάσεις την δουλειά σου ώστε να πάρεις feedback, να προτείνεις Courses που θα ήθελες να παρακολουθήσεις και πολλά άλλα.

"Ζύγισε το" καλά!

Θα ανεβαίνουν συχνά Free Courses και τα Premium Courses θα είναι πάντα τιμολογημένα με κατανόηση και ισορροπία ανάμεσα στην δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί και στο κόστος (σε χρήμα και χρόνο) που καλούμαστε απο την πλευρά μας να καταβάλλουμε ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας πληροφορίες.

Και αν σου αρέσουν τα Premium, "Ζύγισε το" καλά καθώς θα ανεβαίνει τουλάχιστον ένα την εβδομάδα. Και έχοντας ως πλάνο να προστεθούν λίγοι ακόμη Instructors, τα μαθήματα θα αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται γρήγορα. Μήπως λοιπόν σε συμφέρει η συνδρομή; Βάλτα κάτω και δες πώς -με βάση τις δικές σου ανάγκες- μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα κερδίζοντας τα μέγιστα απο εμάς. 

Εμείς, σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας!

Mind The Art.
Δημιουργήθηκε με