Ableton Live 12 Masterclass στα Ελληνικά

  • Εισηγητής: Cayetano
  • Επίπεδο: Αρχάριοι & Προχωρημένοι
Write your awesome label here.

ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 50% ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:

Σχετικα με το σεμιναριο
Το πιο επιτυχημένο και πλήρες σεμινάριο για το ABLETON LIVE είναι εδώ, στην ελληνική γλώσσα και διαθέσιμο 24/7!

Μάθε το πιο εξελιγμένο πρόγραμμα Μουσικής Παραγωγής στον συντομότερο δυνατό χρόνο και φτιάξε την μουσική που πάντα ήθελες!  

Επικεντρωμένο στην έκδοση 12 και με αρχιτεκτονική τέτοια που επιτρέπει το άμεσο update με βάση τις απορίες σας και τα updates (ή upgrades) του ABLETON LIVE. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι σε τακτά διαστήματα θα προστίθενται νέα κεφάλαια και μαθήματα.

Αν αυτό δεν είναι το απόλυτο "ζωντανό" σεμινάριο, τότε ποιο;

Έως και 12 δόσεις!

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ON-DEMAND

Παρακολουθείς το μάθημα όποτε, όπως και από όπου θέλεις. Από το κινητό ή από το laptop σου, η εμπειρία είναι η ίδια. 
Απόλυτη ευελιξία!

3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

Μπορείς για τρεις ημέρες να παρακολουθήσεις το σεμινάριο δωρεάν. Εάν συνεχίσεις, θα ισχύουν εκπαιδευτικές εκπτώσεις!
Εάν όχι... με ένα email σου επιστρέφουμε τα χρήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ισχύουν  Εκπαιδευτικές Εκπτώσεις 50% από την ABLETON σε όποια έκδοση του ABLETON LIVE επιθυμείς καθώς και απο την ARTURIA στα plugins V Collection, Pigments και Mini Freak V!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου απο την
Mind The Art και την High Hop Records.

Σχετικά
Εισηγητής
F.A.Q.
Reviews
Το Ableton Live Masterclass είναι το απόλυτο σεμινάριο για την εκμάθηση του ABLETON LIVE, του πιο δημοφιλούς προγράμματος μουσικής παραγωγής.
Στην νέα του μορφή αποτελείται από μικρά σε διάρκεια αλλά απόλυτα στοχευμένα μαθήματα. Με αυτό τον τρόπο ο μαθητής μπορεί άμεσα και εύκολα να εντοπίσει και να επικεντρωθεί στην λειτουργία (ή το εργαλείο) που του είναι χρήσιμο εκείνη την δεδομένη στιγμή.

Και όλα αυτά, χάρη στο feedback των εκατοντάδων μαθητών που παρακολούθησαν το ABLETON LIVE 11 MASTERCLASS βαθμολογώντας το θετικά με το εκπληκτικό ποσοστό του 99,6% (βασισμένο σε 112 βαθμολογήσεις).

Δεν πρόκειται απλά για ένα "course" ή "tutorial". Πρόκειται για ένα πλήρες εκπαιδευτικό Σεμινάριο.
Tο Ableton Live Masterclass με κάλυψε σε πολλά θέματα και μου εδωσε ώθηση για την μουσικη μου.  Ευχομαι στην πορεια να δουμε και αλλα ενδιαφεροντα μαθηματα!
Σοφοκλησ κ.
Μπράβο,όλα τα μαθήματα και ο δάσκαλος ήτανε τέλεια!Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το ABLETON!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν.
Ηταν το καλυτερο course πανω στο Ableton Live που εχω παρακολουθησει. Δουλευω με το προγραμμα πανω απο 5-6 χρονια, αλλα ακομα και τα πιο "αρχαρια" κεφαλαια, μου καλυψαν παρα πολλα κενα που ειχα ως αυτοδιδαδκτος! Ευχαριστώ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ.
Πραγματικά συγχαρητήρια για την ποσότητα και την ποιότητα του υλικού. Νιώθω ότι έμαθα πολλά από όσα ήθελα να μάθω, αλλά και αρκετά πράγματα που δεν το περίμενα. Ήταν μια εμπειρία που ενίσχυσε τη δημιουργικότητά μου. Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ! 
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Π.
Έχεις λύσει πολλές απορίες μπορώ να πώ και 2 - 3 τεχνικές σου με βοήθησαν καταπληκτικά. Παράλληλα με το μάθημα τα εφαρμόζω όλα σε ένα νέο κομμάτι που προσπαθώ να φτιάξω.
ΝΙΚΟΛΑΣ Τ.
Γιώργο μου συγχαρητήρια για το masterclass, είναι πάρα πολυ καλό και με τα αρχεία που μας έστειλες έγινε το καλύτερο εργαλείο!
ΣΤΕΛΙΟΣ Τ.
Φίλε, μου έλυσες απορίες χρόνων. Νόμισα ότι γνώριζα το Ableton και τελικά κατάλαβα οτι απλά έξυνα την επιφάνεια. Σε ευχαριστώ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα, εξαιρετικός δάσκαλος και προσβάσιμη πάντα η επικοινωνία μαζί του!
ΑΓΑΠΗ Δ.
Είμαι ο Γιώργος, ίσως να με γνωρίζεται ως Cayetano. Σχεδόν παράλληλα με την πορεία μου ως καλλιτέχνης, διδάσκω Μουσική Παραγωγή & Τεχνολογία σε Ιδιωτικά Κολλέγια και οργανώνω διαδικτυακά σεμινάρια που έχουν να κάνουν με το Ableton Live. 

Το συγκεκριμένο ABLETON LIVE MASTERCLASS σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εκμάθηση αυτού του σπουδαίου προγράμματος μουσικής παραγωγής με ένα curriculum προσεχτικά σχεδιασμένο στις ανάγκες του μαθητή και το οποίο θα ανανεώνεται κάθε φορά που υπάρχει κάτι νέο ή κάτι που κρίνουμε απαραίτητο να προστεθεί.

Θα μάθουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα κομμάτι απο την αρχή ώς το τέλος, εξηγώντας κάθε βήμα με λεπτομέρεια. Σε λίγες μόνο ώρες θα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κομμάτι.

Είναι στα ελληνικά ή πρέπει να ξέρω αγγλικά;

Το Ableton Live Masterclass με τον Cayetano είναι στην ελληνική γλώσσα.

Μια στοιχειώδης γνώση της αγγλικής γλώσσα όμως είναι επιθυμητή  -αν όχι απαραίτητη- καθώς υπάρχουν όροι και ορολογίες στην μουσική παραγωγή που είναι εξαιρετικά δύσκολο ή και αδύνατο σε πολλές περιπτώσεις, να μεταφραστούν.

Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ακόμη και με "αυθαίρετες" μεταφράσεις να μεταφέρουμε το νόημα μιας λέξης ή φράσης από την αγγλική στην ελληνική. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Τί εξοπλισμό θα χρειαστώ;

Για την παρακολούθηση του  Ableton Live Masterclass, αρκεί ο υπολογιστής σου και ένα ζευγάρι ακουστικά ή ηχεία.

Αν θέλεις όμως να είσαι πανέτοιμος-η για την δική σου παραγωγή, είναι καλό να έχεις τα εξής:
Υπόψιν οτι όλοι οι συμμετέχοντες στο Ableton Live Masterclass, δικαιούνται εκπαιδευτική έκπτωση 50% σε όποια έκδοση του Ableton Live θέλουν καθώς και εκπαιδευτική έκπτωση 50% σε επιλεγμένα plugins της ARTURIA

  • Μία κάρτα ήχου (σε πρώτη φάση πιθανόν να αρκεί αυτή που έχει ο Η/Υ σου).
  • Ένα ζευγάρι ακουστικά ή/και ένα ζευγάρι μόνιτορ ηχεία
  • Έναν controller (ιδανικά με πλήκτρα)
  • Μικρόφωνο (προαιρετικά)


Για προτάσεις σχετικά με τον εξοπλισμό σου, μπορείς να κάνεις click εδώ!

Πρέπει να αγοράσω το Ableton Live?

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, κάποια στιγμή σίγουρα θα το αγοράσεις. Αν ξεκινάς τώρα, σε συμβουλεύω να δουλέψεις με το Ableton 11 Trial που σου δίνει περίοδο δοκιμής 30 ημέρες! 

Όποτε το θελήσεις και εφόσον συμμετέχεις ή έχεις συμμετάσχει στο Ableton Live Masterclass, μπορείς να αγοράσεις το Ableton Live σε ειδική εκπαιδευτική τιμή, που σημαίνει έκπτωση 50%.

Μια προσφορά της Mind The Art σε συνεργασία με την Ableton.

Μάθε εδώ πώς!

Διδάσκονται και τεχνικές ηχογράφησης με αναλογικά όργανα (π.χ. κιθάρα ή μπάσσο);

Στο πρότζεκτ και με το δεδομένο ότι δεν είναι όλοι γνώστες κάποιου μουσικού οργάνου, ηχογραφούμε κυρίως φωνή (στα πλαίσα του sound design) και κρουστούς ήχους με μικρόφωνο.

Αυτό συμβαίνει γιατί μας ενδιαφέρουν κυρίως οι στάθμες ενός σωστού σήματος. Η τοποθέτηση των μικροφώνων σε μια κιθάρα για παράδειγμα, έχει να κάνει περισσότερο με το προσωπικό γούστο. Μια σωστή στάθμη όμως είναι απαραίτητη και το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση. Όταν κατανοήσεις αυτό, το να ηχογραφήσεις με μικρόφωνο ή κατευθείαν με καλώδιο γίνεται παιχνίδι καθώς θα έχεις πάντα σωστό ήχο.

Ποιος ο λόγος να παρακολουθήσω το Ableton Live Masterclass και να μη γραφτώ σε μία Σχολή Μουσικής Παραγωγής;

Απο την εμπειρία των τελευταίων 5 ετών που γίνονται τα σεμινάρια και ειδικά κατα την περίοδο της πανδημίας, όλα δείχνουν πως οι ενδιαφερόμενοι θέλουν ακόμη πιο γρήγορες και to-the-point πληροφορίες.

Σαφώς και το να σπουδάσεις Μουσική και Μουσική Τεχνολογία είναι το ιδανικό ΑΝ σου το επιτρέπουν τα οικονομικά σου και ΑΝ έχεις αρκετό χρόνο (συνήθως 2-3 χρόνια).

Ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο είναι οι σπουδαστές των εκάστοτε σχολών Μουσικής Τεχνολογίας να παρακολουθούν τα Masterclass ώς μία επιπλέον πηγή γνώσης και τρόπου εργασίας κάποιου άλλο παραγωγού. Μπορείς λοιπόν να τα κάνεις και τα δύο; Αυτό θα ήταν το ιδανικό.

Θα μάθω να κάνω Master;

Εδώ τα χαλάμε… Το Master είναι κάτι ξεχωριστό, εξιδεικευμένο και διαφορετικό απο την Μουσική Παραγωγή. Είναι μια διαφορετική σχολή. Είναι -έτσι κι αλλιώς- προτιμότερο (κάτι που ακολουθούν οι 9 στους 10 παραγωγούς παγκοσμίως) να δώσεις το κομμάτι σου για Master σε ένα Mastering Studio.

Ο λόγος? Είναι το κομμάτι σου, είσαι συνδεδεμένος μαζί του, ένας “τρίτος” τεχνικός θα εντοπίσει, θα διορθώσει και τελικά θα σου παραδώσει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό που θα πετύχαινες μόνος σου (οκ, υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά λίγες).

Αν το Mastering ειναι αυτό που θέλεις να μάθεις, τότε το AUDIO MASTERING είναι για εσένα.

Υπάρχει "Δοκιμαστική Περίοδος";

Υπάρχει "Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων" για 7 ημέρες. Στην ουσία ΕΙΝΑΙ μια δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών. 

Αν, για τον οποιοδήποτε λόγο αποφασίσεις οτι αυτό το μάθημα ΔΕΝ είναι για εσένα, μπορείς να ζητήσεις να σου επιστραφούν τα χρήματα που έχεις πληρώσει (δόση ή το σύνολο) και αμέσως, χωρίς καμία περαιτέρω ερώτηση, θα προβούμε στην ανάλογη διαδικασία.

Υπόψιν οτι θα χρειαστούν λίγες ημέρες (συνήθως 2-3) μέχρι τα χρήματα να φανούν στον λογαριασμό σου. Εξαρτάται απο την τράπεζα σου και τον τρόπο πληρωμής. 

Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου 7 ημερών, ΔΕΝ είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων ούτε και η ακύρωση δόσεων στην περίπτωση που έχεις επιλέξει "ευκολία πληρωμής".

Δουλεύουμε αποκλειστικά με stock plugins ή και με plugins τρίτων κατασκευαστών;

Δουλεύουμε με τα stock plugins αλλά και με εργαλεία τρίτων κατασκευαστών όπως η ARTURIA, η NATIVE INSTRUMENTS μεταξύ άλλων.

Μετά το Masterclass θα μπορώ να κυκλοφορήσω την δική μου μουσική;

Σίγουρα ναι. Τα πράγματα όμως δεν είναι τοσο απλά. Η Μουσική Παραγωγή θέλει χρόνο, μελέτη και αφοσίωση. Όσο περισσότερο ασχολείσαι, τόσο καλύτερος θα γίνεσαι.

Ο χρόνος στον οποίο θα είσαι έτοιμος να κυκλοφορήσεις κάτι επίσημα και να είναι “αποδεκτό” σε θέμα παραγωγής, εξαρτάται μόνο απο εσένα. Δηλαδή την μελέτη, το ταλέντο και την “μουσικότητα” σου. Πράγματα τα οποία καμία σχολή και κανένα σεμινάριο δεν μπορούν να τα διδάξουν.

Αγαπάς την Μουσική, θέλεις να ασχοληθείς με την Παραγωγή; Εγώ μπορώ να σου δώσω τα εργαλεία για να ξεκινήσεις.Αν ήδη κυκλοφορείς δικά σου κομμάτια, αν είσαι δηλαδή έμπειρος, σου προσφέρω τον δικό μου τρόπο εργασίας καθώς και γνώση που μπορεί να μην είχες σκεφτεί οτι χρειάζεσαι για το “επόμενο βήμα”.

Ποιές ημέρες και ώρες διεξάγεται το Masterclass;

Το Ableton Live Masterclass ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου 2023, στις 11:00 το πρωί. Απο τότε, όλα τα μαθήματα είναι για πάντα στην διάθεση σου.

Μπορείς να ξεκινήσεις όποτε θέλεις. Το σύστημα όμως θα σε πηγαίνει "όπως πρέπει". Θα σου "ξεκλειδώνει" ένα μάθημα την εβδομάδα προκειμένου να έχεις χρόνο να αφομοιώνεις τον μεγάλο όγκο πληροφορίας που θα δεχθείς.

Αν, για παράδειγμα, ξεκινήσεις στις 10 Ιανουαρίου, το επόμενο σου μάθημα θα ξεκλειδώσει στις 17 Ιανουαρίου. Φυσικά και μετά το ξεκλείδωμα, κάθε μάθημα θα είναι στην διάθεση σου να το παρακολουθήσεις ξανά και ξανά...

Μπορώ να το παρακολουθήσω ακόμη και αν έχω παλαιότερη έκδοση του Ableton Live?

Φυσικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό των λειτουργιών, των τρόπων και των εργαλείων έχουν πολλά "κοινά" με τις παλαιότερες εκδόσεις του Ableton Live. 

Εννοείται ότι, εφόσον σε ενδιαφέρει η μουσική παραγωγή θα πρέπει κάποια στιγμή να το αποκτήσεις. Μην ανησυχείς όμως... Με την Εκπαιδευτική Έκπτωση που παρέχουμε σε συνεργασία με την ABLETON, θα αποκτήσεις την τελευταία έκδοση εξοικονομώντας 50%

Ποιοί δικαιούνται την Εκπαιδευτική Έκπτωση EDU 50% στο ABLETON LIVE;

Όλοι οι συμμετέχοντες στο ABLETON LIVE MASTERCLASS αρκεί να είναι πάνω απο 18 χρονών.

Πότε μπορώ να αγοράσω το Ableton Live με την εκπαιδευτική έκπτωση;

Αμέσως μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου οπότε και θα σου ζητήσει να βάλεις τα στοιχεία σου.

Φρόντισε να γράψεις το ονοματεπώνυμο σου σωστά, με λατινικούς χαρακτήρες και όπως ακριβώς αναγράφεται στην ταυτότητα ή το διαβατήριο σου.

Περισσότερες οδηγίες σχετικά με την διαδικασία αγοράς του Ableton Live με την εκπαιδευτική έκπτωση, μπορείς να βρεις εδώ.

Είναι δυνατή η έκδοση τιμολογίου;

Φυσικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@mindtheart.gr ΠΡΙΝ προβείς στην αγορά του συγκεκριμένου σεμιναρίου. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Φτιάξε την μουσική που πάντα ήθελες!

Μάθε το Ableton Live με τον πιο σύντομο και οικονομικό τρόπο.

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Ακόμη δεν είσαι σίγουρος/η;
Κλείσε ένα προσωπικό Zoom Meeting με τον Cayetano, όποτε σε βολεύει και δωρεάν.

Δημιουργήθηκε με