Write your awesome label here.
Ableton Live

Στην σκηνή με το ABLETON LIVE

52 Videos / 3 Εβδομάδες
Ένα πλήρες σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις την μουσική σου στην σκηνή! Να την παρουσιάσεις ζωντανά ως Solo Artist ή και με περισσότερους μουσικούς. Θα δούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βγούμε με αυτοπεποίθηση στο κοινό μας, με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, να συγκρίνουμε τα υπέρ και τα κατά του κάθε τρόπου και θα προχωρήσουμε σε πολύ πιο advanced μεθόδους με τις οποίες "σπάμε" τις ήδη τεράστιες δυνατότητες του Ableton Live και φτιάχνουμε αυτά ακριβώς που φανταζόμαστε!

Το μοναδικό σεμινάριο για το πώς θα πραγματοποιήσεις μια performance με το Ableton Live στην ελληνική γλώσσα και οργανωμένο σε ενότητες για να μπορείς εύκολα να βρείς αυτό που χρειάζεσαι.

Εισηγητής: Cayetano

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μέσα σε 14 ημέρες, μπορείς να αιτηθείς επιστροφή χρημάτων. 
No questions asked! 

Απλά με ένα email στο info@mindtheart.gr!

ULTIMATE BUNDLE
Αγόρασε μόνο αυτό!
  Αγόρασε το συγκεκριμένο σεμινάριο σε Bundle
  Μαζί με το Ableton Live Masterclass
  Μαζί με το Audio Masteriing
  50% έκπτωση στο Ableton Live
  50% έκπτωση στα Arturia plugins
  25% έκπτωση στα Isotonik plugins
  Απεριόριστη πρόσβαση για πάντα
  Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών
  Κερδίζεις 340€

  Έως και 12 δόσεις!

  Αγόρασε μόνο το συγκεκριμένο σεμινάριο
  50% έκπτωση στο Ableton Live
  50% έκπτωση στα Arturia plugins
  25% έκπτωση στα Isotonik plugins
  Απεριόριστη πρόσβαση για πάντα
  Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών

  Έως και 12 δόσεις!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ

ARTURIA MINILAB 3

Εκπαιδευτικές Εκπτώσεις!*

*Ισχύουν μετά την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου 14 ημερών

 • Εκπαιδευτική έκπτωση 50% σε όλες τις εκδόσεις του ABLETON LIVE  (Intro, Standard, Suite)
 • 50% έκπτωση στα plugins:
  - V Collection 9
  - FX Collection
  - Pigments
  - MiniFreak V
 • 25% έκπτωση σε όλα τα plugins της Isotonic Studios.
Σχετικά
Εισηγητής
F.A.Q.
Media

Το πρώτο ολοκληρωμένο, online και στην ελληνική γλώσσα σεμινάριο που σου μαθαίνει πώς μπορείς να βγεις στην σκηνή, ως solo καλλιτέχνης ή με την μπάντα σου, χρησιμοποιώντας το ABLETON LIVE.

Θα πάμε βήμα-βήμα, από την οργάνωση μέχρι και στην δημιουργία ενός πολύπλοκου, ολοκληρωμένου project. Και πηγαίνουμε αρκετά παραπέρα από τις "βασικές" λειτουργίες του Ableton Live, οι οποίες μπορεί να είναι αρκετές για τους περισσότερους, είναι όμως αρκετά περιοριστικές για όσους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο κάθε λεπτομέρειας που θα μπορούσε να κάνει την performance του αξιομνημόνευτη.

Οργανωμένο σε κεφάλαια που μπορείς να δείς και να ξαναδείς όποτε, όπου και όπως εσύ προτιμάς, θα σε βοηθήσει να μείνεις προσηλωμένος/η στον στόχο σου.

Μέσα από μια εμπειρία 25 χρόνων ως συναυλιακός μουσικός (πολύ με μάθατε ως DJ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), είμαι πεπεισμένος πως, αν θέλεις να υπάρχουν προηχογραφημένα μέρη (επειδή δεν μπορούν να παιχθούν στα αλήθεια π.χ. μια ορχήστρα ή backing vocals), αν θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στην σκηνή είτε είσαι solo performer, είτε είσαι με την μπαντα σου, ο καλύτερος τρόπος είναι με το ABLETON LIVE. Και ευτυχώς, όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερο -και πιο προσιτό- γίνεται.


Φυσικά το Ableton Live δεν υπήρχε όταν ξεκίνησα να βγαίνω στην σκηνή. Το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά "μόλις" το 2010, στην πρώτη -μεγαλη- περιοδεία που κάναμε με τους Cayetano Live Band. Και εκτοτε, δεν κοίταξα πίσω. Ακόμη και στις Cayetano Solo εμφανίσεις μου, αποδείχθηκε ο ιδανικός συνεργάτης που, όχι μόνο "κρατούσε" όλα τα όργανα και τα προηχογραφημένα αρχεία δίνοντας μου παράλληλα την δυνατότητα να επεμβαίνω επάνω τους σε πραγματικό χρόνο αλλά και να ελέγχω μέχρι τα φώτα και τα βίντεο (αναφέρομαι σε εμφανίσεις μου στο Ζάππειο, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο ΚΘΒΕ και σε πόλεις όπως οι Shenzhen, Hong Kong κλπ).


Είμαι ο Γιώργος, ίσως να με γνωρίζεται ως Cayetano. Σχεδόν παράλληλα με την πορεία μου ως καλλιτέχνης, διδάσκω Μουσική Παραγωγή & Τεχνολογία σε Ιδιωτικά Κολλέγια και οργανώνω διαδικτυακά σεμινάρια που έχουν να κάνουν με το Ableton Live

Από μικρός στα Ωδεία, ξεκίνησα επαγγελματικά την ενασχόληση μου με την μουσική το 1996, με το συγκρότημα μου "Στρογγυλό Κίτρινο". Ένα ελληνόφωνο avant-garde σχήμα. Το 2001, στη Βαρκελώνη γεννήθηκε το project "Cayetano". 

Πλέον, η δισκογραφία μου αποτελείται από αρκετούς προσωπικούς δίσκους, singles και remixes. Εϊχα την χαρά να κάνω παραγωγή σε αρκετούς -αγγλόφωνους κυρίως- καλλιτέχνες και την τιμή να βρεθώ on stage αλλά και στο στούντιο με προσωπικούς αγαπημένους όπως ο Bonobo, o Matt Black, o Dj Shadow και ο Dj Krush, οι Morcheeba και αρκετοί άλλους.

Εχω την ευκαιρία (και ευτυχία) να δουλεύω σε όλους σχεδόν τους τομείς που αφορούν στον ήχο και την μουσική  παραγωγή. Από μουσικές για θέατρο και διαφημίσεις μέχρι sound design και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δημιούργησα την Mind The Art.

Ήθελα (και θέλω) να δημιουργήσω ένα κίνητρο στον νεότερο -και όχι μόνο- μουσικό ή απλά μουσικόφιλο που θέλει να ασχοληθεί με την παραγωγή, για να προχωρήσει. Γιατί αν κατάφερα εγώ να ζω από αυτό που αγαπώ, μπορεί να το κάνει ο καθένας.

Τί εξοπλισμό θα χρειαστώ για να παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο;

Για την παρακολούθηση του  Ableton Live Masterclass, αρκεί ο υπολογιστής σου και ένα ζευγάρι ακουστικά ή ηχεία.

Αν θέλεις όμως να είσαι πανέτοιμος-η για την δική σου παραγωγή, είναι καλό να έχεις τα εξής:
Υπόψιν οτι όλοι οι συμμετέχοντες στο Ableton Live Masterclass, δικαιούνται εκπαιδευτική έκπτωση σε όποια έκδοση του Ableton Live επιθυμούν.

 • Μία κάρτα ήχου (σε πρώτη φάση πιθανόν να αρκεί αυτή που έχει ο Η/Υ σου).
 • Ένα ζευγάρι ακουστικά ή/και ένα ζευγάρι μόνιτορ ηχεία
 • Έναν controller (ιδανικά με πλήκτρα)
 • Μικρόφωνο (προαιρετικά)


Για προτάσεις σχετικά με τον εξοπλισμό σου, μπορείς να κάνεις click εδώ!

Πρέπει να αγοράσω το ABLETON LIVE?

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, κάποια στιγμή σίγουρα θα το αγοράσεις. Αν ξεκινάς τώρα, σε συμβουλεύω να δουλέψεις με το Ableton 11 Trial που σου δίνει περίοδο δοκιμής 90 ημέρες! 

Όποτε το θελήσεις και εφόσον συμμετέχεις ή έχεις συμμετάσχει στο Ableton Live Masterclass, μπορείς να αγοράσεις το Ableton Live σε ειδική εκπαιδευτική τιμή!

Μια προσφορά της Mind The Art σε συνεργασία με την Ableton.

Μάθε εδώ πώς!

Πρέπει να γνωρίζω πώς να δουλεύω με το ABLETON LIVE;

Η γνώση του ABLETON LIVE και η εξικοίωση σου με αυτό, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο σεμινάριο. 

Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα μαθημάτων και σιγουρέψου ότι τα καταλαβαίνεις όλα. Αν όχι, τότε το Ableton Live Masterclass να είναι αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη.

Υπάρχει "Δοκιμαστική Περίοδος";

Υπάρχει "Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων" για 14 ημέρες. Στην ουσία ΕΙΝΑΙ μια δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών. 

Αν, για τον οποιοδήποτε λόγο αποφασίσεις οτι αυτό το μάθημα ΔΕΝ είναι για εσένα, μπορείς να ζητήσεις να σου επιστραφούν τα χρήματα που έχεις πληρώσει (δόση ή το σύνολο) και αμέσως, χωρίς καμία περαιτέρω ερώτηση, θα προβούμε στην ανάλογη διαδικασία.

Υπόψιν οτι θα χρειαστούν λίγες ημέρες (συνήθως 2-3) μέχρι τα χρήματα να φανούν στον λογαριασμό σου. Εξαρτάται απο την τράπεζα σου και τον τρόπο πληρωμής. 

Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου 14 ημερών, ΔΕΝ είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων ούτε και η ακύρωση δόσεων στην περίπτωση που έχεις επιλέξει "ευκολία πληρωμής".

Δουλεύουμε αποκλειστικά με stock plugins ή και με plugins τρίτων κατασκευαστών;

Σε αυτό το Masterclass, χρησιμοποιούμε synthesizers της ARTURIA και το CLYPHX PRO της Isotonik Studios.

Ποιές ημέρες και ώρες διεξάγεται το Masterclass;

Το masterclass "Στην σκηνή με το ABLETON LIVE" ξεκίνησε στις 22 Δεκεμβρίου, στις 11:00 το πρωί. Απο τότε, όλα τα μαθήματα είναι για πάντα στην διάθεση σου.

Μπορείς να ξεκινήσεις όποτε θέλεις. Το σύστημα όμως θα σε πηγαίνει "όπως πρέπει". Θα σου "ξεκλειδώνει" κάποια μαθήματα την εβδομάδα προκειμένου να έχεις χρόνο να αφομοιώσεις τον μεγάλο όγκο πληροφορίας που θα δεχθείς.

Αν, για παράδειγμα, ξεκινήσεις στις 10 Ιανουαρίου, τα επόμενα μαθήματα θα ξεκλειδώσουν στις 17 Ιανουαρίου. Φυσικά, μετά το ξεκλείδωμα, κάθε μάθημα θα είναι στην διάθεση σου να το παρακολουθήσεις ξανά και ξανά...

Ποιοί δικαιούνται την Εκπαιδευτική Έκπτωση EDU 50% στο ABLETON LIVE;

Όλοι οι συμμετέχοντες στο ABLETON LIVE MASTERCLASS  και στο ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ABLETON LIVE αρκεί να είναι πάνω απο 18 χρονών.

Πότε μπορώ θα λάβω τις Εκπαιδευτικές Εκπτώσεις;

Αμέσως μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου 14 ημερών.

 • Περισσότερες οδηγίες σχετικά με την διαδικασία αγοράς του Ableton Live με την εκπαιδευτική έκπτωση, μπορείς να βρεις εδώ.
 • Περισσότερες οδηγίες σχετικά με την διαδικασία αγοράς προϊόντων της ARTURIA με την εκπαιδευτική έκπτωση, μπορείς να βρεις εδώ.
 • Περισσότερες οδηγίες σχετικά με την διαδικασία αγοράς προϊόντων της ISOTONIK STUDIOS με την εκπαιδευτική έκπτωση, μπορείς να βρεις εδώ.

Πόσο διαρκεί το σεμινάριο;

Η διάρκεια του είναι 2 εβδομάδες.

Με την εγγραφή σου, τα πρώτα τέσσερα κεφάλαια θα είναι διαθέσιμα. Ακριβώς μια εβδομάδα μετά, θα σου ανοίξουν τα επόμενα τρία κεφάλαια. Και την επόμενη εβδομάδα, θα είναι διαθέσιμα τα τελευταία κεφαλαία μαζί με τις εκπτώσεις σου!

Γιατί προτιμάτε το "Drip Feed" και δεν μας δίνεται όλα τα κεφάλαια μονομιάς;

Για δύο βασικούς λόγους:

 1. Γιατί συμφωνούμε με την πεποίθηση ότι ο χρήστης χρειάζεται χρόνο να αφομοιώσει τον μεγάλο όγκο πληροφορίας που δέχεται.
 2. Ο χρήστης τείνει να προσπερνάει βασικά και χρήσιμα κεφάλαια και να πηγαίνει απευθείας στο τέλος. Αυτό αφενός -πολλές φορές- τον μπερδεύει και γεννάει περισσότερες απορίες από αυτές που μέχρι τότε είχε.
 3. Είναι ο ελάχιστος προ-απαιτούμενος χρόνος από συνεργάτες που μας στηρίζουν και θέλουν η έκπτωση που παρέχουν να μη πέφτει... "θύμα". Για αυτόν τον λόγο οι εκπτώσεις παρέχονται μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου (14 ημέρες). 

ON-DEMAND

Παρακολουθείς το μάθημα όποτε, όπως και απο όπου θέλεις. Απόλυτη ευελιξία!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Μέσα σε 14 ημέρες, έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων αν δεν ικανοποιηθείς.

ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ

Στην Ελληνική γλώσσα για να είμαστε σίγουροι ότι... καταλαβαινόμαστε!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου απο την
Mind The Art και την High Hop Records.

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Ακόμη δεν είσαι σίγουρος/η;
Κλείσε ένα προσωπικό Zoom Meeting με τον Cayetano, όποτε σε βολεύει και δωρεάν.

Empty space, drag to resize
Δημιουργήθηκε με