Καλώς ήρθατε στην Mind The Art!

Σκοπός της Mind The Art είναι να παρέχει online, εξιδεικευμένη γνώση σε όσους θέλουν να μάθουν γρήγορα και οικονομικά.

Και ενώ, σε καμία περίπτωση, σκοπός δεν είναι να υποκαταστήσουμε την αξία των Σχολών, των Ωδείων, των Φροντιστηρίων κλπ,  αναγνωρίζουμε -πρωτίστως απο την δική μας εμπειρία- οτι πολλές φορές ο χρόνος και τα οικονομικά μας θέματα, μας κρατάνε “πίσω” με ατελείωτες αναζητήσεις στο YouTube ή  και τελείως άπραγους σε πολλές περιπτώσεις.

Με υψηλής ποιότητας, σύντομα και εξαιρετικά περιεκτικά σε πληροφορίες βίντεο αλλά και mentorship, σκοπός της Mind The Art είναι να δώσει σε όλους, αρχάριους και μή, όχι μόνο τα εργαλεία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν αλλά και εκείνο το “έξτρα” που λείπει σε πολλούς προχωρημένους.

...Και αν η Mind The Art είναι το "νέο παιδί" μας, δεν είναι το μοναδικό!

Το 2018 ο Cayetano ίδρυσε το δικό του label “High Hop Records” που απο τότε μετράει περισσότερες απο 30 κυκλοφορίες σε βινύλιο, CD και ψηφιακή μορφη. Βασικός σκοπός η φιλοξενία καλλιτεχνών σε έναν “χωρο” που δημιουργήθηκε απο έναν άλλο καλλιτέχνη και όχι απο μια ψυχρή, “λογιστικη” εταιρεία.

Το 2021 η “High Hop Records” δημιούργησε υπο την σκέπη της, την boutique βιβλιοθήκη “Premium Sound Libraries” η οποία προμηθεύει τους content creators με υψηλής ποιότητας original samples.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η "Mind The Art" απόκτησε την δική της ιντερνετική οντόντητα μετά απο μια πολύχρονη, επιτυχημένη σειρά σεμιναρίων Μουσικής Παραγωγής απο τον Cayetano.

Εξερεύνησε τα μαθήματα!

Μην χάσεις την ευκαιρία να μάθεις κάτι παραπάνω!
Δημιουργήθηκε με