ΜΑΘΕ ΜΕ ΤΟΝ CAYETANO ΑΠΟ 11€ τον μηνα!

Μην φας junk food!
Προτίμησε την γνώση!

Πόσο κοστολογείς την γνώση;
Σίγουρα περισσότερο απο ένα "βρώμικο"...

Τουλάχιστον 1 νέο Premium Course την εβδομάδα!

Cayetano Premium / Μηνιαία
Ένα -τουλάχιστον- Premium Course την εβδομάδα που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με αυτό που πάντα ήθελες! Να παράξεις τη δική σου μουσική!
- Premium Courses
- Workshops
- Subscription [only] videos
- Ακυρώνεις όποτε θέλεις
- 3 ημέρες δωρεάν δοκιμή!

11€/μήνα - Κερδίζεις 24€!

Συχνές Ερωτήσεις

Τί μαθήματα υπάρχουν στην Mind The Art;

Προς το παρόν η Mind The Art επικεντρώνεται σε μαθήματα που αφορούν στην Μουσική Παραγωγή. Στα σχέδια μας είναι και η παρουσίαση μαθημάτων απο άλλες μορφές Τέχνης όπως Υποκριτική, Φωτογραφία κλπ.

Μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή μου;

Φυσικά και μπορείς. Το κάνεις μέσα απο τον λογαριασμό σου στην Mind The Art. Στην περίπτωση ακύρωσης, θα μπορείς να παρακολουθήσεις κανονικά τα μαθήματα στα οποία συμμετέχεις, μέχρι το τέλος του τελευταίου κύκλου χρέωσης. Το ίδιο ισχύει και για τις ετήσιες συνδρομές. Η αρχική συνδρομή ξεκινάει μετά τις πρώτες τρείς δοκιμαστικές ημέρες. Αν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να στείλεις ένα email στο info@mindtheart gr

Τί ξεχωρίζει την Mind The Art και γιατί να γραφτώ;

Το κυριότερο μας πλεονέκτημα, είναι η γλώσσα. Η Mind The Art είναι η πρώτη online & on-demand  Ακαδημία στην Ελλάδα που "μιλάει" ελληνικά. Επίσης, η εγγραφή σου στην συγκεκριμένη συνδρομή εχει να κάνει με την εμπιστοσύνη σου στον συγκεκριμένο instructor που αφενός δεν κάνει μαθήματα κάπου αλλού, αφετέρου το budget θα ήταν πολύ πιο υψηλό αν ήθελες να σου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα κλπ.
Δημιουργήθηκε με